Overwegingen om te weten over kerastase haarmasker

Resistance Architecte Serie

Kerastase Elixir Ultiem maskerMasker Elixer Ultime is het eerste olie masker ter uitbreiding op
bekendste verpleging die u de haar kan melden.

Na 10 dagen gaven Harriet, Monique, Rona en Yvonne hun eerste feedback en zie jouw foto’s aangaande een beginsituatie aangaande hun haar/hoofdhuid. Daarna krijg jouw ieder tester tevens response hoe een situatie is na ons maand en jouw ziet foto’s met de test na 3 maanden en een definitieve response.

Kérastase Elixir Ultime Masque is haarmasker dat zorgt voor ons geweldige glans in het haar. Elixir Ulime Masque is speciaal voor dik haar en versterkt dit haar, reinigt het haar diep en verzwaart het haar niet.

Kérastase Discipline Keratine Thermique kan zijn een leave-in behandeling speciaal voor alle types onhandelbaar haar. Het product beschermt dit haar tegen hitte betreffende stylingtools, verzorgt dit haar en versterkt het haar.

Kérastase Fondant Elixir Ultime is ons luxe glans conditioner bestemd voor leuk haar. De conditioner verzwaart het haar ook niet en ontwart het haar.

De formules bevatten Creatine R, ons aminozuur het de haarvezel aangaande binnenin versterkt. Voeg een ofwel twee keer per week uw gepersonaliseerde dosis Sérum Extentioniste toe teneinde een hoofdhuid te reactiveren en dit haar te opweg helpen versterken. Zo bent u dan ook op straat naar het sterkste, mooiste haar het u dan ook ooit hebt gehad!

Kérastase Nutritive Bain Satin
7 Irisome. Verzorgende shampoo, beschermt normaal tot licht droog haar tegen uitdroging, verrijkt betreffende de voedzame Irisome voor een langdurige en uitzonderlijke voeding afgeleid van de kostbare Iris wortelstok die werkt op zowel de oorzaak aangaande voeding verlies - oxidatie - alsook op de effecten - droogheid. Behandeling: Aanbre...

Een buitengewone combinatie betreffende extracten met Imperial thee betreffende een mix betreffende oliën over argan, camelia en maiskiemen. Het haar is fantastisch verzorgd en kan zijn beschermd anti hoge temperaturen en tegen pluis. Een...

Kerastase Nutritive Nectar Thermique kan zijn ons voedende verzorging met thermo-beschermende actieve bestanddelen voor droog tot bijzonder dor haar.

Omschrijving Bain Densite kan zijn ons shampoo voor dunner wordend haar en geeft volume en body aan het haar.

Deze Bain Thérapiste shampoo herstelt een haarvezel gedurende het reinigen. Elke vezel is gerevitaliseerd en glanzend. Kérastase creëerde een 4 stappen schoonheidsroutine : voor-verzorging reinigen veven en...

We benutten funtionele cookies voor een werking met de webshop. Ook benutten we cookies teneinde inhoud en advertenties te personaliseren, teneinde mogelijkheden voor social media te bieden en om het websiteverkeer te analyseren. More meer info

Elixer ultime hier van Kérastase kan zijn een veelzijdige schoonheidsbehandeling verrijkt betreffende ons combinatie aangaande vier uitzonderlijke oliën passend voor al die haartypen.

Elke maand is er ons member uitgekozen lees verder die € 50,- shoptegoed ontvangt. Daarnaast krijg je voor informatie ons GRATIS e-book betreffende tips voor gezonder haar. Schrijf jouw direct in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *